Heart Rocking Events

Mobirise

Een zuurstofmomentje voor jou!

Geloof je in mensen, cocreatie, innovatie? Wil je met je organisatie een duurzame impact maken? Zoek je naar manieren om dat vanuit gedeeld leiderschap te doen? Vind je ook dat het concept 'bazen' niet meer van deze tijd is.

Dan is het Heart Rocking Network echt iets voor jou! Het moment voor jou om energie te tanken, samen met like-minded (en ook like-hearted 🙂) mensen

Wat is het precies?

Het Heart Rocking Network is een kleinschalig en flexibel netwerk voor iedereen die wil bouwen aan mensgerichte en innoverende organisaties. Om de 2 maanden organiseer ik een event, waar we samen ervaringen uitwisselen, cases bespreken (ook die van jou is welkom), en echt verbinden met elkaar.

Je komt wanneer je er zin in hebt, als je voelt van 'yep, het is tijd om weer zuurstof te tanken' of wanneer de twijfel toeslaat.

Want hoe we het ook draaien of keren, mensen zoals jij en ik, met zulke visie op organisaties zijn eerder dun gezaaid. Dat heb ik al genoeg 'aan den lijve' ondervonden. We have to stick together. Want die Heart Rocking Change creëren we samen. 

 Ik nodig ook altijd een gast uit van de podcast Heart Rocking Organisations om erbij te zijn. 

Noteer volgende data alvast!
Het programma staat nog niet op punt, maar je kan alvast een placeholder in je agenda zetten. Het is telkens een vrijdagnamiddag van 13u30 tot 16u30. 

  • Vrijdag 23/08
  • Vrijdag 18/10
  • Vrijdag 13/12
  • Vrijdag 21/02
Zij waren er al bij!
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder


Ben je fan van de Heart Rocking vibe?

Registreer je voor je wekelijkse Heart Rocking Inspiration!

  • PIT & co

  • Hanewijk 115a
    3118 Werchter
    BE 0723.824.886Volg me online

[JS_CODE_0]