online site builder

Heart Rocking Community

Authentiek en bezield leiderschap, het heeft wat een soft imago. Nochtans is er bijzonder veel moed voor nodig! Moed om je kwetsbaar op te stellen en je maskers af te zetten, zodat anderen dit ook doen. Moed om een open bedrijfscultuur te creëren waarin mensen elkaar inspireren en uitdagen, elkaar motiveren en corrigeren, zodat ze meebouwen aan de toekomst. Moed om harde knopen door te hakken wanneer het nodig is.

Mobirise

Kortom, hoog tijd om die authentiek en bezield leiderschap uit de softe sfeer te halen!

In de Heart Rocking Community brengen we Heart Rockers samen om elkaar te inspireren, motiveren en nieuwe perspectieven te creëren, zowel online als in reallife.

Hoe werkt de Heart Rocking Community?

Gratis aanbod (klik hier)

gratis

#groeidoorconnectie is mijn motto. Daarom geef ik ook graag zaken gratis weg. Je vindt er:
- Pittige blogs; ik schrijf er 2 per maand
- Mijn ebook 'Een reorganisatie?!? Creëer #groeidoorconnectie door sterk leiderschap!' Het is lectuur voor anti-geitenwollensokken.
- Je kan er een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of voor een gratis brainstorm-gesprek.

Nieuwsbrief

gratis

1 keer per maand (rond de 20e) ontvang je van mij een nieuwsbrief waarin ik al mijn blogs bundel, aangevuld met andere fijne info. Ook als er een nieuw initiatief doorgaat, dan hoor je dit als eerste. Schrijf je in voor de Heart Rocking Community, onderaan deze pagina. Vanaf volgende maand ontvang je post in je mailbox!

Gesloten Facebook-groep (klik hier)

gratis

Ik maakte een gesloten Facebook-groep 'Heart Rocking Community'. Ik vind immers dat wij - wereldverbeteraars die een impact willen creëren - de krachten moeten bundelen. Deze groep is bedoeld om elkaar te motiveren, inspireren en ook verder te helpen. Ben je ook een wereldverbeteraar? Dan kan je op de link klikken en een aanvraag doen om lid te worden.

Talk2Connect (klik hier)

180€, excl. BTW

Onder het motto 'iedereen kan elkaar altijd helpen', organiseren we maandelijks Talk2Connect. Het is een doelgericht online netwerk, waarbij jouw ondernemerschap een boost krijgt. Het is een netwerk waar er echt contact is, waar je er mag zijn, met je mooie en kleine kantjes.

Talk 2 Connect is zeker interessant als je momenteel een pittige periode meemaakt!!

Je kan me ook volgen op social media! 

Benieuwd naar meer?

Lid worden van de
Heart Rocking Community?

Dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.