how to create your own site for free

Wat doet PIT & co?

PIT & co begeleidt bedrijfsleiders van KMO's en social profit organisaties bij reorganisaties.

Coaching

Heb je behoefte aan een klankbord, iemand die er voor je is in deze intense periode? Iemand die je uitdaagt om out-off-the-box te denken? Iemand die je eerder laat zoeken naar kansen en oplossingen? Dan moet je bij PIT & co zijn!

We gaan samen op zoek naar je kern, naar je pit. Wat drijft je? Waar geloof je in? Wat zijn je ambities? Waar wil je echt voor gaan? Waar loop je tegenaan? Ook dit is iets waarvoor we ons niet hoeven te schamen. Want 'a pit' betekent ook een kuil. Het leven is soms nu eenmaal een hobbelig parcour.

In een eerste gesprek zien we of het klikt (ook belangrijk!) en gaan we op zoek naar je coachvraag. Daarna stellen we een coachpakket van 5u samen, volledig op maat. Bv. een intensieve coachsessie van 2u, een workshop van 1u rond kernkwaliteiten, 1u rond energiegevers en een Skype-call van 1u. Natuurlijk doen we dit niet allemaal op 1 dag, of liever wel? Jij beslist!

Misschien is 1 pakket voldoende, of wil je meer? Kan allemaal!

Twijfel je over je loopbaan? Je kan bij PIT & co ook terecht voor loopbaanbegeleiding (zie hieronder)

Consultancy

Staat je organisatie voor een uitdaging? Een nieuw project, een frisse wind of staan er besparingen voor de deur? PIT & co ondersteunt je hierin.

We geloven hierbij sterk in connectie. Wanneer mensen vanuit hun persoonlijke drijfveren en passies doelgericht kunnen samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, dan zijn ze in staat om grenzen te verleggen. Medewerkers mee aan het stuur van de verandering zetten, daarin is PIT & co gespecialiseerd.

Eerst bekijken we wat er precies aan de hand is. Wat zijn de doelstellingen van de veranderingen? PIT & co draait een dagje (of meerdere) mee op de werkvloer en stelt daarna een actieplan voor. Daarna kan je zelf aan de slag!

Of wil je liever dat PIT & co de handen verder uit de mouwen steekt en het actieplan ook mee uitvoert? Dat kan uiteraard ook! 

Community

Ook na een consultancy- of coachopdracht houden we contact. Meer zelfs, als je toetreedt tot onze community, dan brengen we je in contact met andere mensen.

We hebben immers ondervonden dat wanneer je professioneel op een bepaald niveau werkt - waar je meestal komt vanuit je gedrevenheid en engagement – het vaak eenzaam is. Het is lastig om je grenzen te bewaken, om onzekerheden te tonen of om met tegenwind om te gaan.

In onze PIT-community brengen we mensen samen die soortgelijke ervaringen hebben. Het is een netwerk waar er echt contact is, waar je er mag zijn, met je mooie en kleine kantjes.

De PIT-community werkt zowel online als in real-life. Regelmatig organiseren we Connect-Cafés waarin we elkaar inspireren en motiveren en waar je even tot rust kan komen, m.a.w. eventjes pitten.

Mobirise

Benieuwd naar meer?

Lid worden van de PIT-community?

Dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.