portfolio web templates

Consultancy

Mobirise


Als bedrijfsleider ben je niet alleen verantwoordelijk voor de reorganisatie! Het is belangrijk dat I.E.D.E.R.E.E.N. leiderschap opneemt!

Staat je organisatie voor een uitdaging? Een nieuw project, een frisse wind of staan er besparingen voor de deur? PIT & co ondersteunt je hierin.

We geloven hierbij sterk in connectie. Wanneer mensen vanuit hun persoonlijke drijfveren en passies doelgericht kunnen samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, dan zijn ze in staat om grenzen te verleggen. Medewerkers mee aan het stuur van de verandering zetten, daarin is PIT & co gespecialiseerd.

Ik heb hiervoor verschillende aanbodsvormen. Dit geeft je een beeld over mijn werkwijze. Uiteraard is dit op maat aanpasbaar.

GRIP@work

Voor bedrijfscontexten heb ik ook een coachpakket ‘GRIP @ work’ uitgewerkt, waarbij ik met iedere manager aan de slag ga. Het individuele coachpakket ‘Grip’ wordt aangevuld met een coaching specifiek gericht op het bedrijf waarbij we dieper ingaan op ambities, opportuniteiten en knelpunten. Iedere manager maakt door dit coachpakket een persoonlijke groei door. Tegelijk heb ik als consultant zicht op de dynamieken binnen het bedrijf en kan ik op basis hiervan een ruwe SWOT-analyse maken (Strengths, Weaknesses, Opportunities & Threats).

Het pakket ‘GRIP @ work’ bevat 10u coaching en kost 1500€ excl. BTW per persoon.

PIT

Een volgende stap in de samenwerking is ‘PIT’, een management 2-daagse, waarbij we naar de PIT gaan in zijn volledigheid van het woord. We gaan naar de kern van de organisatie en hun samenwerking, we brengen gevoeligheden op tafel. Er worden ook pitjes gepland om de organisatie te laten kiemen. Het grotere strategische kader ontstaat. Er is ook tijd om te pitten, wat rust, informeel ontmoeten en teambuilding. En er zal ook een pit aangestoken worden, een enthousiasme om ervoor te gaan.

De kostprijs voor de begeleiding hiervan is 2500€, excl. BTW.

Tot slot heb ik nog 2 aanbodsvormen die zich richten naar het volledige bedrijf:

2 connect

Zodra ik de management-ambities scherp heb, begeef ik me hands-on mee in het bedrijf. Dit wil zeggen dat ik met alle afdelingen in de organisatie ga spreken en liefst ook daadwerkelijk meewerk. Op die manier krijg ik een zicht op de structuur, cultuur, processen en procedures van de organisatie, maar kan ik ook een inschatting maken van de menselijke dynamieken. Op basis hiervan doe ik een voorstel van actieplan voor het bedrijf om de ambities te realiseren.

De kostprijs hiervan varieert tussen 2000€ en 3500€, excl. BTW

∞ connected

Dit is een aanbod volledig op maat, waarbij ik op een co-creatieve manier interne en externe stakeholders mee aan het stuur zet van de verandering. Een greep uit de mogelijkheden;

  • Quickscan beleidsprocessen
  • Tevredenheidsbevraging
  • Veerkrachtbevraging
  • Workshop rond missie en waarden
  • Workshop verbindende communicatie
  • Coaching van management of medewerkers
  • ,…

Ik beschik over een uitgebreid netwerk van consultants waardoor ik steeds op de specifieke noden kan inspelen.

Benieuwd naar meer?

Lid worden van de PIT-community?

Dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.