free simple web templates

Coaching

Mobirise


Een reorganisatie is best pittig! Het is doodnormaal dat je even niet weet hoe eraan te beginnen!

Heb je behoefte aan een klankbord, iemand die er voor je is in deze intense periode? Iemand die je uitdaagt om out-of-the-box te denken? Iemand die je eerder laat zoeken naar kansen en oplossingen? Dan moet je bij PIT & co zijn!

We gaan samen op zoek naar je kern, naar je pit. Wat drijft je? Waar geloof je in? Wat zijn je ambities? Waar wil je echt voor gaan? Waar loop je tegenaan? Ook dit is iets waarvoor we ons niet hoeven te schamen. Want 'a pit' betekent ook een kuil. Het leven is soms nu eenmaal een hobbelig parcours.

In een eerste gesprek zien we of het klikt (ook belangrijk!) en gaan we op zoek naar je coachvraag. Daarna stellen we een coachpakket van 5u samen, volledig op maat, die flexibel kunnen worden ingezet. Flexibel wat betreft aantal uren per sessie, maar ook wat betreft coachplek (in de PIT-plek bij me thuis of op verplaatsing, bij jou op kantoor of digitaal). Het pakket ‘GRIP’ is bedoeld om letterlijk grip te krijgen op de situatie. Het bevat minstens 1 intensieve coachsessie van 2u, aangevuld met individuele workshops op maat rond bv. waarden, overtuigingen, kernkwaliteiten, energiegevers,… Met het pakket ‘GROEI’ bouwen we werkelijk een actieplan op om met de GRIP-input aan de slag te gaan en de focus te behouden.

Een GRIP- of GROEI-pakket kost je 450€, exclusief BTW.

Wil je liever een volledige dag gefocust aan de slag gaan? We trekken er in de #pitplek een dag op uit. Die dag staan jij en je bedrijf centraal in een inspirerend en informeel kader. Je sluit de dag af met een actieplan voor de komende 3 maanden. Zo'n doorbraakdag kost je 850€, excl. BTW en incl. lunch. 

Misschien heb je een echte loopbaanvraag? Dan kan je bij me terecht voor loopbaanbegeleiding. Ik werk hiervoor samen met het erkend loopbaancentrum Make me Fly!. Je kan dus bij me ook terecht met de VDAB loopbaancheques. De Vlaamse Overheid subsidieert een groot stuk. Hierdoor kost je dit maar 80€ voor 7u begeleiding. Specifieke info vind je op onderstaande knop.

Benieuwd naar meer?

Lid worden van de PIT-community?

Dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.