bootstrap website templates

Waarvoor staat PIT & co?

PIT heeft verschillende betekenissen


Ik wind er geen doekjes om, we houden ons bezig met de essentie.

Wat vind je belangrijk, wat niet. Wat wil je wel en wat niet. Wat doe je wel en wat niet. Voor welke zaken klopt je hart en voor welke zaken niet?

Om dit te kunnen doen, moeten we even vertragen en diep in ons hart gaan kijken. Eens we dat scherp hebben, gaan we een versnelling hoger. We stellen een plan van aanpak op, strooien wat peper in ons gat en gaan ervoor.

Mobirise

Tot slot, ‘a pit’ betekent ook een kuil. Het leven is nu eenmaal een hobbelig parcour. Iedereen maakt wel eens zaken mee, die ons volledig uit ons lood slaan. Dat maakt ons nu eenmaal tot mens. We gaan het niet uit de weg, we aanvaarden het, zijn mild voor onszelf, leren eruit en gaan dan weer verder. 

Ook co staat voor verschillende zaken

Op de eerste plaats staat co voor connectie, daarnaast ook voor cocreatie en cocooning. Ik heb de wijsheid niet in pacht. Ik ben ervan overtuigd dat die in en tussen de mensen zit. Daarom zal ik regelmatig de rol van coach of consultant opnemen. Ik zal alle trucs uit mijn hoed toveren om die wijsheid naar boven te krijgen.

Authentiek en bezield leiderschap uit de softe sfeer halen, doe je niet alleen. Daarvoor heb je een volledige community nodig!

Anders dan anders


Ik geef het toe, je kan me niet echt mainstream noemen. Ik hou ervan om out-of-the-box te werken, niet alleen door de methodieken die ik gebruik, ook echt fysiek.

Zo heb ik een #pitplek, een mobiel alternatief om gesprekken of workshops te doen in een compleet andere setting. 

Inderdaad, de caravan op de foto is the one and only. Check de blog hierover die ik een tijdje geleden schreef. Klik hier voor de blog.

Mobirise

Together We Rock!

Kelly Van Meldert

Je kan me ook volgen op social media! Benieuwd naar meer?

Lid worden van de
Heart Rocking -community?

Dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.