Heart Rocking Organisations? We go for it!

Stel je voor dat je zo'n organisatie kan uitbouwen en waar jij niet echt dè baas moet zijn.

Een werkomgeving waar mensen met plezier komen werken,
omdat ze ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen,
autonomie krijgen om zelf eigenaarschap op te nemen,

omdat ze buiten de lijntjes mogen kleuren en co-creëren.

In zo'n omgeving ontstaat er innovatie en #groeidoorconnectie.
Inderdaad groei door connectie.
Mensen gaan groeien. je teams, je organisatie in zijn geheel
en ook jij als zogenaamde baas.

Het is in die puur menselijke verbinding dat de magic ontstaat

Hoe doen we dat nu, zo'n type organisatie ontwikkelen?

I've got your back!


Hoe we samenwerken is afhankelijk van de fase waarin je organisatie op dit moment inzit en wat jij op dit moment nodig hebt. Als jouw partner in crime kan ik verschillende rollen opnemen. Zo kan ik jouw sparringspartner, businesscoach, grootste believer en jouw stok achter de deur. zijn Evengoed kan ik binnen jouw organisatie een changeconsultant zijn, die co-creatieve workshops begeleid. What's in a name trouwens?

In ieder geval gaan we nauw samenwerken. Klanten van me zeggen me zelfs dat ik precies deel van het meubilair word. :)

Stel je eigen pakket samen

Je bepaalt zelf hoe we samenwerken. Een aantal zaken staan op de Heart Rocking Organisations Menukaart, die ik je hieronder uitleg.

Denk je dat je iets anders nodig hebt en staat het niet op de menu? Wel, contacteer me. Dan kijken we of we eentje van het huis (om in de sfeer te blijven) kunnen creëren.
  • Ik coach je 2u per maand. Je kan me als klankbord gebruiken voor de issues die je bezig houden. Ik denk mee over oplossingen, breng je in contact met mensen uit mijn netwerk of bekijken wat nodig is. Enfin, ik ben jouw sparringspartner. Het is gedaan met je alleen te voelen! 
  • Een Heart Rocking Organisation bouwen is teamwork. Het is belangrijk dat mensen meebouwen aan de toekomst. Hiervoor kunnen we diverse co-creatieve workshops organiseren. Bijvoorbeeld met het management om de leiderschapsvisie op 1 lijn te krijgen. Of met het voltallige team van medewerkers rond waarden en missie? Of wat denk je van een stakeholders-workshop? Om een paar voorbeeldjes te geven.
  • Soms is het nuttig dat iemand op de werkvloer mee zoekt hoe je zo'n transitie effectief doen. Wel, I'm your woman. Maar niet zo'n alledaagse. Want het liefst van al werk ik gewoon een periode hands-on mee in het bedrijf. Ik praat met zoveel mogelijk mensen, over alle afdelingen en niveaus heen. Op die manier krijg ik zicht op de structuur, cultuur, processen en procedures van de organisatie. Daardoor kan ik nadien een Heart Rocking Organisation Plan opstellen, dat we samen uitvoeren.

De HRO-menukaart


Ben je klaar om van jouw werkplek een Heart Rocking Organisation te maken? Laat ons kennismaken met elkaar tijdens een PIT-stop!


De laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox?

Laat je gegevens achter, dan ontvang je alle Heart Rocking Inspiration als eerste!

  • PIT & co

  • Hanewijk 115a
    3118 Werchter
    BE 0723.824.886

Volg me online