free site design templates

Reorganisaties

Soms voel je aan je kleine teen dat er een op verschillende vlakken iets moet gebeuren, want het loopt niet helemaal zoals het moet.

De resultaten blijven uit, de inkomsten zijn minder dan verwacht, je vindt te weinig klanten, de service laat te wensen over, medewerkers zijn ontevreden, er is een hoog ziektecijfer en personeelsverloop. En jij, jij ziet het bos door de bomen niet meer. Je hebt er slapeloze nachten van want je weet dat je moet ingrijpen. Alleen, je weet niet wat of hoe en je ziet er als een berg tegenop.

Ik weet het, als wereldverbeteraar wil je liever geen lastige beslissingen nemen die mensen raakt. Toch, soms is het nodig om jouw hart even hard te maken en door de zure appel te bijten. Daarna wordt alles terug beter en kan je terug Heart Rocken! 

Ik gebruik graag het beeld van een Kintsugi, zowel in persoonlijke ontwikkeling als in organisatieontwikkeling.

Wat maakt dat een Kintsugi nu zo bijzonder? Het is een Japanse kunst om gebroken keramiek te herstellen met goudkleurige lak. In de Japanse schoonheidsleer dragen de sporen van breuk en herstel bij aan de schoonheid van een voorwerp. Met andere woorden, het maakt het nog waardevoller. Dit stemt tot nadenken wanneer je in een woelig vaarwater zit, niet?

Mobirise

Je staat er echter niet alleen voor! Ik loods je erdoor!

Samen met jou bekijk ik wat er allemaal stroef loopt, wat je het ongemakkelijke gevoel geeft en wat je anders wil. Ik duik mee in de materie en ga samen met jou op zoek naar oplossingen. Vaak liggen die al in jouw hoofd en tussen de mensen in je bedrijf. Alleen is er veel mist. Ik zorg ervoor dat die mist optrekt.

Soms is het nodig om enkele specialisten om advies te vragen. Die zitten in mijn netwerk.

Als voormalig algemeen directeur heb ik tal van reorganisaties gedaan, waaronder 2 keer een collectief ontslag. Niet dat ik daar zo vrolijk van werd, het heeft me ook talloze slapeloze nachten gekost. Toch, het was toen nodig. Ik ken dus verschillende kanten van de medaille.

Wat is de kostprijs?

Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je behoeften.

  • Misschien is een coachpakket voldoende? Dat kost je dan 450€ excl. BTW voor 5u individuele coaching.
  • Misschien wil je dat ik je mijn kijk op de situatie geef en jullie een plan van aanpak adviseer? Dit kan vanaf 2000€ excl. BTW.
  • Of wil je dat ik een leading role opneem of een interim-opdracht doe? Dat is ook mogelijk. De prijs is is afhankelijk van de precieze vraag en de intensiteit van onze samenwerking.

Contacteer me en we zoeken een oplossing op maat. Ik help je graag doorheen deze pittige periode, zodat je samen met je bedrijf/organisatie het verschil in de wereld kan blijven maken.

Je kan me ook volgen op social media! Benieuwd naar meer?

Lid worden van de
Heart Rocking Community?

Dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.