Herken je dit?

Je bent al een tijdje succesvol bezig als ondernemer of als leidinggevende. Je hebt feitelijk alles om gelukkig te zijn. Een tof gezin, een mooi huis met op de oprit een knappe wagen. Heb je zin in vakantie, dan boek je er gewoon eentje. Toch voel je jezelf niet helemaal gelukkig.

Soms voel je jezelf een klein muisje dat vastzit in een gouden kooi dat geleefd wordt door een ander. Een belangrijk deel van jezelf verstop je.

Je denkt 'Is dit het nu???'

Je voelt dat je meer wilt!
Meer betekenen, meer impact, meer plezier, meer leven!

Als je eerlijk bent, weet je wel welk verschil jij te maken hebt. Alleen durf je het amper uit te spreken. Laat staan dat je weet hoe je eraan moet beginnen. Om nog niet te zwijgen over het idee van misschien een carrièreswitch te maken. Het angstzweet breekt je uit.

Toch weet je dat dit de juiste weg is!

Dan is het tijd om werk te maken
van jouw Heart Rocking Legacy!


Potverdorie, dat grijze muisjes-gevoel. I know the feeling. Ik heb het ook vele jaren gehad in de tijd dat ik directeur was. Wat ben ik blij dat die periode achter mij ligt! Want de wereld heeft geen nood aan grijze muisjes. Wel aan veelkleurige vrije colibri's (omdat ik dat schone vogels vind, ken er verder niks van) die hun ding doen. En in jou zit ook zo'n prachtexemplaar!

Wil je jouw legacy realiseren, dan moet je de Entrepreneur in jou omarmen. Zeker weten dat die daar ergens verstopt zit.

Een heel jaar gaan we samen aan de slag. Ik word jou partner in crime, jouw sparringspartner, businesscoach, grootste believer, jouw stok achter de deur. Klanten van me zeggen me zelfs dat ik precies deel van het meubilair word. :)

Wat gaan we doen?

 • Tijdens een Doorbraakdag trekken we er samen een dag op uit. We gaan op zoek naar jouw passie en missie. Zodra we dit vasthebben, onderzoeken we wat we businesswise moeten doen om dat effectief te realiseren. Ah ja, want anders blijft het alleen bij dromen.
 • Daarna coach ik jou 2x per maand. Een keer op het einde van de maand (noemen we een impactcall) waarbij we bespreken wat je de komende maand gaat doen om jouw legacy te maken. Halverwege de maand horen we elkaar terug, voor een focuscall. We checken hoe het is, welke kwelduiveltjes de kop opsteken (die tackelen we). Enfin, we doen wat nodig is om je focus te behouden. Beide calls duren ongeveer een uurtje en kunnen online of in't echt, of we wisselen het af. Kortom, we doen wat goed voelt.
 • Om de 4 maanden trekken we er opnieuw een hele dag op uit, voor een Mastermind-workshop. Het concept is het volgende; die dag pikken we er een topic uit dat je bezighoudt en we werken daar intensief op. Wat zo'n Mastermind-workshop extra speciaal maakt, is dat je hiervoor mensen mag uitnodigen. Specialisten die jij of ik kent, collega's, vrienden,... . Mensen die je mee wil betrekken in het realiseren van jouw legacy. Oh ja, die dagen zijn steeds fun-dagen.
 • Heel het jaar houden we tussendoor contact in onze online omgeving. Voor een snelle vraag, een inspirerende artikel, een toffe mop.
 • Regelmatig krijg je uitnodigingen om andere Heart Rocking Entrepreneurs of Heart Rockers die het groepsprogramma volgen, te ontmoeten.
De plaatsjes zijn beperkt!

Je leest het, we werken intensief samen. Daarom is het belangrijk dat het klikt. We moeten beiden voelen dat er tussen ons magie zit. Het moet bij ons allebei kriebelen om er samen een lap op te geven.


Jouw investering?

Dat ik een atypische coach ben, dat heb je al wel door. Zo ook in de prijs die je hiervoor betaalt.

Mijn principe is de volgende; iedereen die in dit programma zit, vindt het creëren van een legacy belangrijk. Nu, iedereen leeft in een andere context met daarbij andere budgettaire mogelijkheden. Daarom heb ik een vork opgesteld waarbij je dus mag kiezen wat je maandelijks betaalt. Wanneer je kiest om een hogere bijdrage te betalen, dan weet je dat je het mogelijk maakt dat iemand anders kan kiezen voor een lagere bijdrage.

De vork waaruit je jouw bijdrage mag kiezen ligt tussen 497€ en 1097€ per maand (exclusief BTW).

De laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox?

Laat je gegevens achter, dan ontvang je alle Heart Rocking Inspiration als eerste!

 • PIT & co

 • Hanewijk 115a
  3118 Werchter
  BE 0723.824.886

Volg me online