Herken je dit?

Heb je het gevoel dat er een stukje van jezelf nog niet genoeg tot uiting kan komen?

Wil jij ook nog meer ondernemen vanuit je passie?

Is het tijd om je dromen in actie om te zetten?

Wil je leren van andere gelijkgestemde ondernemers?

Dan is de Heart Rocking Journey
iets voor jou!

De Heart Rocking Journey is een avontuur dat je samen met andere Think Alikes aangaat. Want jij bent dit de enige met het gevoel dat het NU moet gebeuren. Doordat je dit traject doet, motiveer je elkaar, inspireer je elkaar en help je elkaar. Vaak ontstaan er ook mooie cocreaties.

Een heel jaar lang gaan we samen aan de slag. Zo ga je zeker voluit voor jouw missie, jouw passie. Along the way tackelen we jouw kwelduiveltjes. Wees maar gerust dat ze regelmatig komen piepen. Want om jouw Heart Rocking Change te realiseren, ga je af en toe spannende zaken moeten doen. No worries, jouw Tribe is er voor jou! 

Wat staat er op het programma?

 • Dit programma sluit volledig aan op een Lunch & Learn of een Heart Rocking Season Day, waarbij je jouw missie scherp kreeg en weet welke doelen je voorop stelt.
 • We doen maandelijks een online impactcall samen met je Tribe, zodat je de nieuwe maand Heart Rockend start. Op die manier spreek je jouw engagementen en ambities uit tegen elkaar. Het is een trigger om in de actie te gaan. Een impactcall duurt een uurtje.
 • Halverwege de maand spreken we elkaar opnieuw, voor een Tribe-focuscall. Daarin sparren we samen; wat loopt goed, waar loop je tegenaan, waar kan je hulp gebruiken? Zo dragen we zorg voor elkaar dat we voor onze focus behouden. Een focuscall duurt ook ongeveer een uurtje.
 • 1u persoonlijke coaching per 6m. Dit is voor de zaken die je toch liever privé houdt. En om te vermijden dat je toch in het pleasegedrag zou terechtkomen. Het is cruciaal dat het echt over JOUW Heart Rocking Change gaat. Jij mag ze inplannen wanneer jij er het meeste behoefte aan hebt.
 • Heel de periode houden we tussendoor contact in onze online omgeving. Voor een snelle vraag, een inspirerende artikel, een toffe mop.


Je kan om het even wanneer instappen!

 • De impactcalls doen we de laatste maandag van de maand van 9u30 tot 10u30.
 • De focuscalls doen we de tweede maandag van de maand van 9u30 tot 10u30.

Kan je er eens een keertje niet bij zijn. No worries, ik stuur je nadien een replay door. 


Jouw investering?

Dat ik een atypische coach ben, dat heb je al wel door. Zo ook in de prijs die je hiervoor betaalt.

Mijn principe is de volgende; iedereen die in dit programma zit, is waardengedreven. Nu, iedereen leeft in een andere context met daarbij andere budgettaire mogelijkheden. Daarom heb ik een vork opgesteld waarbij je dus mag kiezen wat je maandelijks betaalt. Wanneer je kiest om een hogere bijdrage te betalen, dan weet je dat je het mogelijk maakt dat iemand anders kan kiezen voor een lagere bijdrage.

De vork waaruit je jouw bijdrage mag kiezen ligt tussen 67€ en 167€ per maand (exclusief BTW).

De laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox?

Laat je gegevens achter, dan ontvang je alle Heart Rocking Inspiration als eerste!

 • PIT & co

 • Hanewijk 115a
  3118 Werchter
  BE 0723.824.886

Volg me online