Heart Rocking Organisation

Daar gaan we voor!

Een Heart Rocking Organisation? Nog nooit van gehoord? Natuurlijk niet, het is een concept dat PIT & co zelf ontwikkeld heeft.

Een Heart Rocking Organisation is zeer mensgericht en zet in op talenten en competenties van mensen. Ze werken zeer co-creatief en er is weinig hiërarchie. Tegelijk rocken ze ook. Ze zijn innovatief en behalen mooie resultaten. Er heerst een sfeer van work hard, play hard.

En exact daarbij helpen we je!

What matters most!

We zijn ervan overtuigd dat jij en je medewerkers best zelf weten wat de issues én de oplossingen zijn binnen de organisatie. Dat is precies waarnaar we op zoek gaan. We gebruiken hiervoor innovatieve tools, zoals bijvoorbeeld Struqtures®.

Struqtures® is een datagedreven assessment tool die je helpt om te identificeren wat er in jouw organisatie het meest toe doet. Door middel van een bevraging kom je te weten waar jouw medewerkers het grootste groeipotentieel zien. Je ontdekt hun motivatoren en gaat in een workshop hiermee onder begeleiding van een Struqtures®- facilitator aan de slag.

Struqtures® is ontworpen in Denemarken en heeft een grote impact gehad in verschillende organisaties. Sinds 2020 is het ook beschikbaar in de Benelux. Kelly is 1 van de eerste gecertificeerden om Struqtures® te gebruiken. Weet je waarom? Als ex-directeur deed ze jarenlang reorganisaties. Toch hadden die niet altijd het gewenste effect. Eén van de redenen is dat - hoe je het draait of keert - je jezelf daarbij vaak laat leiden door je subjectieve gut-feeling óf dat je te rationeel op cijfertjes vertrouwt.

Weet je dat:
- Tot 90% van alle organisatorische problemen wordt veroorzaakt door interne aangelegenheden.
- Tot 75% van de veranderingsprojecten de verkeerde doelen aanpakt en gedeeltelijk faalt.

Wel, met Struqtures® trigger je het verantwoordelijkheidsgevoel én de goesting van al je medewerkers (of je team, je kan Struqtures® in varianten gebruiken) op een objectieve manier. 

Meet the Heart Rockers

Voor grote projecten werk ik graag samen met deze Heart Rockers.
Stuk voor stuk zijn het ondernemers
met dezelfde waarden als ik, met een specifieke expertise
én met een hart van goud!

Kelly Van Meldert


Expert change, leadership
& co-creation

Jocelijn Geurts


Expert sustainability

An De Boelpaep

Expert learning & development

Gaan we ervoor?

Contacteer Kelly voor een gratis PIT-stop!

De laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox?

Laat je gegevens achter, dan ontvang je alle Heart Rocking Inspiration als eerste!

  • PIT & co

  • Hanewijk 115a
    3118 Werchter
    BE 0723.824.886

Volg me online