Herken je dit?

Je bent al een tijdje succesvol bezig. Je hebt feitelijk alles om gelukkig te zijn. Een tof gezin, een mooi huis met op de oprit een knappe wagen. Heb je zin in vakantie, dan boek je er gewoon eentje. Toch voel je jezelf niet helemaal gelukkig.

Soms voel je jezelf een klein muisje dat vastzit in een gouden kooi dat geleefd wordt door een ander. Een belangrijk deel van jezelf verstop je.

Je denkt 'Is dit het nu???' Je voelt dat je meer wilt!
Meer betekenen, meer impact, meer plezier, meer leven!

Als je eerlijk bent, weet je wel welk verschil jij te maken hebt. Alleen durf je het amper uit te spreken. Laat staan dat je weet hoe je eraan moet beginnen. Om nog niet te zwijgen over het idee van misschien een carrièreswitch te maken. Het angstzweet breekt je uit.

Toch weet je dat dit de juiste weg is!

Dan is het tijd om werk te maken
van jouw  impactdroom,
jouw legacy!


Potverdorie, dat grijze muisjes-gevoel. I know the feeling. Ik heb het ook vele jaren gehad in de tijd dat ik directeur was. Wat ben ik blij dat die periode achter mij ligt! Want de wereld heeft geen nood aan grijze muisjes. Wel aan veelkleurige vrije colibri's (omdat ik dat schone vogels vind, ken er verder niks van) die hun ding doen. En in jou zit ook zo'n prachtexemplaar!

Wil je jouw legacy realiseren, dan moet je de Entrepreneur in jou omarmen. Zeker weten dat die daar ergens verstopt zit.

Zes maanden lang gaan we samen aan de slag. Ik word jou partner in crime, jouw sparringspartner, businesscoach, grootste believer, jouw stok achter de deur. Klanten van me zeggen me zelfs dat ik precies deel van het meubilair word. :)

Wat staat er op de menu?

Je bepaalt zelf hoe we samenwerken. Een aantal zaken staan op de Heart Rocking Menukaart, die ik je hieronder uitleg.

Denk je dat je iets anders nodig hebt en staat het niet op de menu? Wel, contacteer me. Dan kijken we of we eentje van het huis (om in de sfeer te blijven) kunnen creëren.
  • Het is altijd fijn om te starten met een Doorbraakdag. Dan zetten we ons een hele dag samen in de #pitplek en gaan we op zoek naar jouw passie en missie. Zodra we dit vasthebben, onderzoeken we wat we businesswise moeten doen om dat effectief te realiseren. Ah ja, want anders blijft het alleen bij dromen. We gebruiken hierbij de Heart Rocking Quickscan voor impact-ondernemers. We sluiten de dag af met jouw persoonlijke Heart Rock Plan. Zo'n Doorbraakdag mag je beschouwen als een you-day! 
  • Ik coach ik je 2x per maand. Een keer op het einde van de maand (noemen we een impactcall) waarbij we bespreken wat je de komende maand gaat doen om jouw legacy te maken. Halverwege de maand horen we elkaar terug, voor een focuscall. We checken hoe het is, welke kwelduiveltjes de kop opsteken (die tackelen we). Enfin, we doen wat nodig is om je focus te behouden. Beide calls duren ongeveer een uurtje en kunnen online of in't echt, of we wisselen het af. Sommige klanten vinden het ook fijner om in blokjes van 2u aaneensluitend te werken. Dat kan allemaal. Kortom, we doen wat goed voelt.
  • We organiseren een cocreatieve mastermind. Het concept is het volgende; die dag pikken we er een topic uit dat je bezighoudt en we werken daar intensief op. Wat zo'n Mastermind-workshop extra speciaal maakt, is dat je hiervoor mensen mag uitnodigen. Specialisten die jij of ik kent, collega's, vrienden,... . Mensen die je mee wil betrekken in het realiseren van jouw legacy. Oh ja, die dagen zijn steeds fun-dagen.
  • Als Heart Rocking Entrepreneur kan je ook aan een interessant tarief deelnemen aan de Heart Rocking Season Day. Samen met andere ondernemers maken we scherp waarop we het komende seizoen de focus leggen.

Voor ieder budget wat wils!

         Let's Heart Rock?


Kriebelt het om volledig te gaan voor jouw stiekeme ondernemersdroom? Ben je klaar om jouw impact te realiseren? Laat ons dan snel afspreken voor een PIT-stop zodat we elkaar leren kennen! 😊


De laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox?

Laat je gegevens achter, dan ontvang je alle Heart Rocking Inspiration als eerste!

  • PIT & co

  • Hanewijk 115a
    3118 Werchter
    BE 0723.824.886

Volg me online