css templates

Heart Rocking Business

Als je ongelukkig bent in je eigen bedrijf of de organisatie waarvoor je zelf verantwoordelijk bent, dan betekent dit er iets stroef verloopt. Ik ga mee op zoek naar de zaken die niet gezegd worden, de dynamieken die mensen verlammen. Ik zet processen op poten om mensen mee aan het stuur van de verandering te zetten.

Tijd om een heart rocking business uit te bouwen, waarbij het mens- en resultaatsgerichte aspect even belangrijk zijn!

Hoe is het binnen jouw organisatie?

Mobirise

Ja, ik weet het, dit model is knal hetzelfde als het Rocking Heart - model. Het is vooral jouw bril die anders is. Nu moet je jouw organisatie in het vizier nemen. Het is evengoed een levend systeem. Je kan het beschouwen als een persoon op zichzelf.

Een bezielde en authentieke bedrijfscultuur

Wil je dat iedereen met goesting komt werken (inclusief jijzelf), dan moet je werken aan leiderschap. Ik bedoel dan niet dat het enkel een verantwoordelijkheid is van de happy few op managementniveau. Het is trouwens al de vraag of die few zo happy zijn. Neen, leiderschap is een verantwoordelijkheid van iedereen.

Ik geloof hierbij sterk in connectie. Wanneer mensen vanuit hun persoonlijke drijfveren en passies doelgericht kunnen samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, dan zijn ze in staat om grenzen te verleggen. Om dit te realiseren is het nodig om een veilige omgeving te creƫren. Dit start wel bij het management. Eerst moet er tussen hen een clear sky zijn. Pas wanneer alle akkefietjes zijn uitgeklaard en iedereen zijn maskers laat vallen, kan je starten aan een cultuurtransitie, waarbij iedereen dat doet.

Je kan me ook volgen op social media! 

Benieuwd naar meer?

Lid worden van de
Heart Rocking Community?

Dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.