website templates

Gratis ebook

Ik schreef dit ebook speciaal voor waardengedreven bedrijfsleiders die voor een reorganisatie staan en daardoor met hun handen in de haren zitten.

De redenen voor de reorganisaties kunnen divers zijn. Het kan een positieve keuze zijn of een noodzakelijk kwaad. 
Misschien is het een klein veranderingstraject of 

Mobirise

allesomvattend? Heb je extra personeel nodig of moet je mensen laten gaan? Misschien loert een collectief ontslag om de hoek?

Hoe dan ook, het idee van de reorganisatie geeft je klamme handjes. Het voelt alsof je voor een berg moet en niet weet hoe je aan de klimtocht moet starten.

Welke inzichten krijg je door dit ebook?

  • Je leert hoe het komt dat je een klein hartje hebt en wat je kan doen om opnieuw grip te krijgen.
  • Je ontdekt dat je niet alleen verantwoordelijk bent en hoe je anderen hierin ook verantwoordelijkheid geeft zodat er een samen-sterk-cultuur ontstaat.
  • Ik geef je tools om zicht te krijgen op je eigen welbevinden en dat van je medewerkers. Je krijgt hierdoor aanknopingspunten om zaken aan te pakken die meestal onder de wateroppervlakte blijven.
  • Je krijg zicht op de dynamieken in je bedrijf, zodat je kan inspelen op weerstanden.

Kortom, met dit ebook leer ik je hoe je #groeidoorconnectie kan creëren in 8 stappen.

Gratis kennismakingsgesprek

Kan ik iets voor je betekenen, dan spreek ik graag met je af voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik luister naar de uitdagingen waar jij voor staat en we bekijken of we voor elkaar iets kunnen betekenen. En ook of het klikt, dat is ook belangrijk. 😊 

Heart Rocking Community

Vond je dit ebook inspirerend? Dan kan je jezelf inschrijven voor de Heart Rocking Community (zie hieronder). Dan ontvang je 1 keer per maand een nieuwsbrief met een overzicht van mijn blogs, aangevuld met andere nieuwtjes. Ik beloof dat ik je niet ga spammen. En als het toch niet is wat je wil, kan je jezelf ook gemakkelijk uitschrijven. 

Je kan me ook volgen op social media! Benieuwd naar meer?

Lid worden van de
Heart Rocking Community?

Dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.