build your own website for free

Pittige blogs

New year
New you 

Mobirise

2020, een nieuw jaar, een nieuw decennium. Gelukwensen voor iedereen, de champagne wordt ontkurkt, klinkende zoenen, goede voornemens. Heel de maand januari.

Ik heb dit jaar geen nieuwjaarskaarten gestuurd, nog niks online gepost. Alleen de mensen die ik de afgelopen dagen in reallife zag, wenste ik een gelukkig Nieuwjaar, inclusief de kussen (hoewel ik feitelijk geen kusser ben).

Eerlijk, het voelt me allemaal wat artificieel. Alsof elkaar geluk wensen beperkt blijft tot januari, alsof iedereen in januari uitbundig moet zijn, alsof je persé gelukkig moet zijn. Je zal maar een lastige periode meemaken. 

Wat wel klopt is dat een nieuw jaar een mooie periode is om voor jezelf de balans op te maken. Waar krijg je energie van? Waar wil je meer van? Wat wil je anders? Wie zijn de mensen die in je geloven? Wie geeft je dat extra duwtje in de rug?

Met een wenslijstje op te schrijven verandert er natuurlijk niets. Je moet ook echt actie ondernemen. Daarom stuur ik je dit jaar geen nieuwjaarskaart maar ' A New Year's Spoken Word'.

Mijn actieplan ligt klaar. Ik ben benieuwd naar dat van jou!

Liefs,

Kelly

Je kan me ook volgen op social media! Benieuwd naar meer?

Lid worden van de
Heart Rocking Community?

Dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.