site templates free download

Pittige blogs

Maakte Corona brokken?
Tijd om ze terug te kleven!

Mobirise

De mensen die me op LinkedIn volgen, hebben al wel gemerkt dat de achtergrond van mijn profielfoto een potje is. Niet zomaar een potje maar een Kintsugi.

Wat maakt dat nu zo bijzonder? Het is een Japanse kunst om gebroken keramiek te herstellen met goudkleurige lak. In de Japanse schoonheidsleer dragen de sporen van breuk en herstel bij aan de schoonheid van een voorwerp. Met andere woorden, het maakt het nog waardevoller. Dit stemt tot nadenken wanneer je in een woelig vaarwater zit, niet? Idem voor organisaties wanneer ze om wat voor reden ook een reorganisatie moeten doen.  

Deze corona-periode maakt alles scherper, zowel de sterktes en de kansen, als de zwaktes en bedreigingen. Laat ons eerlijk zijn, corona heeft een aantal heilige huisjes afgebroken, wat brokken gemaakt, toch? Hoe zit dit voor jou?

Als je regelmatig mijn blogs leest, begin je me wat te kennen. Ik ben nogal hands-on en geloof in #groeidoorconnectie. Voor mij is corona niet allemaal kommer en kwel. Meer zelfs, ik zou graag hebben dat een aantal zaken niet meer veranderen en een aantal zaken juist helemaal.

Ik weet dat ik niet de enige ben met dat gevoel. 

Talk2Connect

Daarom neem ik het initiatief om Talk2Connect te starten, een online netwerk om (sociaal) ondernemerschap een boost te geven.

In een groep van 10 personen ontmoeten we elkaar 5 weken lang online om ervaringen te delen, elkaar te inspireren, te motiveren en nieuwe perspectieven te creƫren.

Wanneer is dit iets voor jou?

  • Als je een bedrijfsleider bent die heel dat corona-gedoe best spannend vindt.
  • Als je het gevoel hebt dat je een berg over moet, maar niet weet hoe.
  • Als je out-of-the-box wil nadenken over je situatie.
  • Als je gelooft in samenwerking.

Wat levert het je op?

  • Nieuwe inzichten
  • Een groter netwerk
  • Misschien nieuwe projecten of klanten.
  • Wie weet zelfs nieuwe vrienden.

Wat verwachten we van jou?

Geen zorgen, we hebben geen al te grote verwachtingen. Het is fijn als je deelneemt met een open vizier en dat je er telkens bij kan zijn.

Lijkt dit iets voor jou? Dan nodig ik je graag uit!

Mobirise

Nog even alle data op een rijtje. We organiseren een Talk2Connect op woensdag 20/05, 27/05, 03/06, 10/06, 17/06, telkens van 10u30 tot 11u30. 

Wil je meer van dit soort blogs?

Dan kan je lid worden van onze Heart Rocking Community. Ik zet je mee op de mailinglist, waardoor je deze blogs rechtstreeks krijgt. Ik beloof dat ik je niet ga spammen. En als het toch niet is wat je wil, kan je jezelf ook gemakkelijk uitschrijven. 

Groetjes,

Kelly

Je kan me ook volgen op social media! Benieuwd naar meer?

Lid worden van de
Heart Rocking Community?

Dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.