create your own web page for free

Pittige blogs

Gezocht; ondernemers met moed!

Laps, we hebben het dus vlaggen, die 2e golf. Wat sneller dan verwacht, maar dat die zou komen, was te verwachten.

Toch, als ondernemer is het weer eventjes in de haren krabben. Business opnieuw aanpassen, terug overschakelen naar online werken,…. Gelukkig leerden we veel uit de 1e coronagolf. Hoe dan ook, het is opnieuw bang afwachten hoe lang deze maatregelen duren, of ze nog worden verscherpt en of er terug een lockdown aankomt. 

Mobirise

Laat ons de krachten bundelen!

Wie regelmatig mijn blogs leest, weet dat #groeidoorconnectie mijn motto is. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen elkaar altijd kan helpen, op verschillende manieren. Daarom organiseer ik augustus opnieuw een Talk2Connect.

Wat is het concept Talk2Connect?

10 ondernemers ontmoeten elkaar heel de maand augustus wekelijks een uurtje online. We leren elkaar kennen, wat onze uitdagingen zijn en we gaan gericht op zoek naar oplossingen. Het is geen koffieklets, neen er zit een methodiek achter. Ik daag jullie uit om doelgericht in een groeimindset te kruipen, tips & tricks te delen en om elkaars netwerk open te stellen voor elkaar. Tussendoor houden we contact in een gesloten Facebook-groep.

Daarom ben ik op zoek naar ondernemers die de moed hebben om hun struggles te delen en bereid zijn om out-of-the-box na te denken over kansen en oplossingen. Gegarandeerd krijg je nieuwe inzichten, een groter netwerk en misschien zelfs nieuwe vrienden en klanten. Klik voor meer info.

Iets voor jou?

Stuur me een mailtje, dan spreken we af voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Liever toch niet in groep? Contacteer me dan ook. Misschien is een individueel programma dan iets voor jou. 

Ken je iemand voor wie dit interessant is, stuur deze pagina dan zeker door!

Wil je meer van dit soort blogs?

Dan kan je lid worden van onze Heart Rocking Community. Ik zet je dan mee op de mailinglist, waardoor je deze blogs rechtstreeks krijgt. Ik beloof dat ik je niet ga spammen. En als het toch niet is wat je wil, kan je jezelf ook gemakkelijk uitschrijven. 

Je kan me ook volgen op social media!Benieuwd naar meer?

Lid worden van de
Heart Rocking Community?

Dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.