Dan is dit leertraject helemaal iets voor jou!


Want door jouw leiderschap te versterken, creëer je een context waarin je het beste in mensen naar bovenhaalt.
Je bouwt een complementair team op rondom jou, je brengt efficiëntie en structuur in je bedrijf.
Daardoor zie je nieuwe mogelijkheden.

Wees maar zeker dat je niet aan je limiet zit.

You are gonna fly high!

Wat staat er op het programma?
Dit blended leertraject is een combinatie van workshops en individuele opdrachten. Het is ook een ervaringsgericht netwerk met mensen die een soortgelijk profiel hebben.

En dit allemaal op 1 maand tijd. Lekker efficiënt dus!

Praktisch
De workshops gaan door op woensdag 11/10, woensdag 25/10 en dinsdag 07/11, telkens van 17u30 tot 21u30. Tussenin krijg je nog enkele opdrachten en gaan we ook individueel met jou in gesprek.

Tijdens de 1e workshop scherpen we de fundamenten van je ondernemerschap. En dat start bij jou als persoon. Want hoe je het ook draait of keert, jij bent daarin de spil.

Ondernemerschap is topsport en daarin is mindset essentieel. Tijdens deze workshop sta jij dus centraal. We gaan op zoek naar de mens achter de ondernemer. Naar wat jij belangrijk vindt in je ondernemerschap en in het leven tout court, wat je ambities en dromen zijn. We staan ook stil bij wat je tegenhoudt, bij je uitdagingen en je beperkende overtuigingen. Uiteraard gaan we daarmee aan de slag.

In de 2e workshop onderzoeken we de groeimogelijkheden binnen je bedrijf. We spitten die uit, challengen elkaar hierin en gebruiken ook de wijsheid van de groep om hierin nieuwe inzichten, inspiraties en oplossingen te vinden.

Tijdens de 3e workshop vertalen we dit allemaal in een duurzame bedrijfsstrategie. We maken een plan op waarin je de komende 3 maanden volop in actie gaat zodat je met je bedrijf naar een volgende groeifase gaat. Een strategie en actieplan waarbij je jezelf vooral krachtiger gaat neerzetten en daardoor ook je bedrijf!

Alle workshops gaan door bij Concept 55 -  Molenstraat 55 te 3140 Keerbergen. Uiteraard zorgen we ook voor een lichte maaltijd 's avonds;

Jouw investering?
€ 1.500, excl. BTW, incl. catering.

Je kan gebruik maken van KMO-portefeuille. De Vlaamse overheid subsidieert hiervoor 30 % van je deelnameprijs (niet geldig op de huur locatie en catering). Geef een seintje wanneer je hiervan gebruik wil maken.

Over ons
Dit blended leertraject komt er omdat Kelly Van Meldert (PIT & co) en Vanessa Toelen (FRNKLY) de krachten bundelen.


Kelly

is een vrouw met een missie. Wat haar betreft mag er een maatschappelijke verandering zijn, eentje waarbij een andere manier - meer mensgerichte manier - samenwerken en -leven en ondernemen. Met PIT & co helpt ze missiegedreven ondernemers een bedrijf uit te bouwen naar hun hart, eentje waarbij mensen, werkgeluk en impact belangrijk zijn.

In een vorig leven was Kelly directeur van een Vlaamse vzw. Ze voelde zich compleet atypisch. Want volgens Kelly is hiërarchie en het concept ‘baas’ niet meer van deze tijd. Ze gelooft in gedeeld leiderschap, co-creatie en connectie. Ook bureaucratie, teveel aan regeltjes en systemen, mogen wat haar betreft op de schop. Haar anders-zijn was ooit de reden waarom ze stress de bovenhand liet krijgen, vandaag maakt ze er haar persoonlijke missie van. 

Kelly is host van 2 podcasts:

Heart Rocking Organisations (voor bazen die geen baas willen zijn)
Let's create a Heart Rocking Change (voor impact-ondernemers met straffe dromen)

Waarom Kelly gelooft in deze samenwerking?
‘Ik ben erg blij om in dit leertraject de krachten te bundelen met Vanessa. Want een mensgerichte organisatie bouw je in co-creatie. Je vindt elkaar in een gezamenlijke missie. Je legt je talenten en competenties om zo samen tot een beter resultaat te komen. Want samen kan je meer. 

Onder het motto ‘practice what you preach’ heb ik in Vanessa een sterke bondgenoot gevonden. We zijn heel complementair. Vanessa heeft een tijdje een start-up geleid, waar ze een grote expertise heeft opgebouwd in customer centered werken. Marketing, Sales, Customer Experience,… zijn haar 2e natuur. Mijn expertise ligt meer in de interne processen en changemanagement. 

Tijdens de voorbereiding van dit leertraject spetterde het al vonken en vuur. Dat belooft dus voor de workshops! 🙂’

Vanessa

staat voor open, eerlijk en direct. Niet te verwonderen dat haar bedrijf dan ook de naam ‘FRNKLY’ kreeg. FRNKLY zonder ‘A’, met de beste intenties, maar zeker niet perfect. Wel al 1.000 keer beter dan wat ze ooit was. Want ooit was ze net het tegenovergestelde.

Na jaren in loondienst te werken, kreeg ze de kans haar eigen businessidee vorm te geven, een tech-startup met de steun van een sterke investeerder. Heel die tijd paste ze zich aan, aan hem, de medewerkers, het advies van de buitenwereld, tout court, iedereen die wel iets te zeggen had. Heel die tijd onderhandelde ze, onbewust, over de richting van haar bedrijf. Tot op het moment dat ze zo ver verwijderd was van zichzelf en de startup ver weg stond van wat ze ooit ambieerde.

Dat moment was een kantelpunt. Want dit wou ze nooit meer. Nooit zou ze nog onderhandelen over haar richting. En om dit te voorkomen moest ze naar zichzelf kijken, weten wie zij was en waar zij naartoe wou. Haar missie en visie.

En het is vanuit die ervaring dat ze vandaag ondernemers krachtig op hun missie zet, zodat ze die kunnen vertalen naar hun dagelijkse werking en deze krachtig kunnen uitdragen naar hun medewerkers, klanten, investeerders, …

Waarom Vanessa gelooft in de krachtenbundeling met Kelly?
‘Enkele maanden geleden kruiste Kelly mijn pad en desondanks dat we toen niet veel woorden uitwisselden, ontstond er wel een klik en bleven we elkander daarna opzoeken. Zij hielp mij, ik hielp haar. En zo leerden we elkanders waarde, kennis en competenties kennen. We voelden aan dat we elkaar enorm konden versterken. En dat het egoïstisch zou zijn als we anderen deze complementariteit zouden ontnemen. Zij, de ervaring om teams en organisaties door een change te leiden. Ik, de helikopterview om een fundament te verhelderen en de tools om dit uit te dragen.

Kelly is er voor een ander, altijd, en soms ten koste van zichzelf. Want wist je dat ze ooit haar eigen job schrapte? Toen ze de opdracht kreeg de organisatiestructuur te hertekenen voor de organisatie waarvoor ze werkte, merkte ze op dat haar functie overbodig werd. Ik zie er weinigen dit doen, hun eigen ontslag in kaart brengen. En daar bewonder ik haar voor. Eindeloos respect.’De laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox?

Laat je gegevens achter, dan ontvang je alle Heart Rocking Inspiration als eerste!

  • PIT & co

  • Hanewijk 115a
    3118 Werchter
    BE 0723.824.886

Volg me online